Horsystemen voor de doe-het-zelver. U kunt afhankelijk van uw kozijnen de juiste maten doorgeven. Wij assisteren u en geven aan hoe eenvoudig het is om de juiste maat voor het product door te geven. Ieder product wordt geleverd met een praktische montagehandleiding zodat u de hor zelf kunt monteren. Neem contact op voor meer info ››

 

Inzethor 2000 krijgt Politiekeurmerk

De 'hor 2000 inzethor' is nu zodanig aangepast dat het te plaatsen is in ramen met het Politiekeurmerk VEILIG WONEN. Voor plaatsing van de inzethor met dunne lip hoeven de scharnieren niet meer ruimer ingesteld te worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger of een medewerker van onze verkoopbinnendienst.

Gevreesde tijgermug in opkomst

Op steeds meer plaatsen wordt de Aziatische Tijgermug gesignaleerd: na Weert en Montfoort nu ook Almere, Lelystad, Emmeloord en Oss. De mug komt vaak mee bij de import van banden voor landbouwvoertuigen of vrachtwagens. Omdat het beestje gevaarlijke ziekten zoals knokkelkoorts en het West-Nijlvirus kan veroorzaken, is het van groot belang dat hij goed wordt bestreden. Met de horren van Tophor houdt u de tijgermug buiten!

Pollengaas van Tophor

Tophor heeft nu ook pollengaas in het assortiment! Zeer fijnmazig grijs gaas dat niet alleen vliegende en kruipende insecten tegenhoudt, maar ook pollen. Dus heerlijke frisse lucht en lekker slapen zonder gestoord te worden door gezoem en gesnotter! Wij leveren dit pollengaas op rollen van 50 meter én op rolletjes van 2 meter. De breedte is in beide uitvoeringen 160cm.

Neem contact op voor meer info ››

Panoramagaas - daar kijk je mooi doorheen!

Panorama horrengaas: zwart, zeer fijnmazig gaas met een flinterdunne draad en een sublieme doorkijkbaarheid. De ragfijne draad van éénvijfde milimeter doorsnee en de weefdichtheid van 18x18 garanderen dat de zomerzoemers- & kruipers buiten blijven.

Het gaas is bewust zwart gekleurd want zwart absorbeert het licht in plaats van het te weerkaatsen. Dit, in combinatie met de fijnmazigheid van de draad en de weefwijze, resulteert in een gaas waar je , waardoor haast niet beseft dat je door horrengaas kijkt.

Leverbaar op rollen van 100cm en 150cm maar ook in onze maatwerk inzet- & voorzethoren.

Neem contact op voor meer info ››

 

 

 

 

Waarom Tophor

  • Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaar en zorgvuldig geplaatst
  • Systemen voor alle ramen en deuren
  • De beste specialisten
  • Milieu vriendelijk

Tophor contact gegevens

Erve smedinck 88
7468 JS Enter (Overijssel)

+31 (0) 6 22 25 00 49

info@tophor.nl

Zorgeloos uw horsysteem laten plaatsen door de beste specialisten. U kunt bij Tophor rekenen op de beste service en nazorg. Tophor bied de beste kwaliteit voor scherpe prijzen.

Copyright © 2014 Tophor | Realisatie: Bureau ten Berge

JoomlaMan